FAQ’S O NAŠICH SVÍČKÁCH

Ještě nemáte zkušenosti s našimi svíčkami a rádi se o nich dozvíte více? Pojďme si zodpovědět některé často kladené otázky.

Jaké druhy vůní máte v sortimentu?

Nabízíme 5 základních vůní, které zastupují ovocnou, květinovou, svěží, dřevitou a kořeněnou kategorii, aby si každý zákazník mohl vybrat tu pravou vůni na základě vlastních preferencí. Mimo to míváme i limitované edice pro specifická období a příležitosti.

Jaké jsou velikosti svíček ve vaší nabídce?

Zatím vyrábíme svíčky pouze v jedné velikosti, a to svíčku o hmotnosti 245g. V nabídce však máme i SAMPLE BOX, který obsahuje 5 čajových svíček o hmotnosti 20g, kde je zastoupena každá z našich 5 stálých vůní a je ideální jako dárek, nebo pro vyzkoušení naší stálé nabídky.

Jak dlouho hoří vaše svíčka?

Naše svíčky hoří až 80 hodin, poskytují tak dlouhodobý a příjemný zážitek.

Jak dlouho může/musí svíčka hořet?

Ideální je nechat svíčku hořet 2-4 hodiny, aby se vosk na okrajích plně rozpustil, což je podstatné pro její další pálení, a aby její hoření bylo bezpečné.

Proč pro svíčky používáte směs sójového a kokosového vosku?

Kokosový sójový vosk je 100% přírodní, udržitelný a poskytuje svíčce čisté hoření, dlouhotrvající vůni a krásnou krémovou barvu.

Jak se stavíte k etice a udržitelnosti při výrobě a expedici vašich svíček?

Bezpečnost zákazníků i naší planety je pro nás důležitá. Proto naše svíčky obsahují obsahují plně přírodní vosk, který mícháme s vonnými oleji bez ftalátů a toxinů, které nejsou testovány na zvířatech. Při jejich výrobě používáme dřevěné knoty, které nejsou napuštěny žádnými chemikáliemi. Svíčky poté naléváme do sklenic, které se dají po vymytí použít například jako stylový doplněk domácnosti. Pro expedici našich produktů používáme plně recyklovatelné kartonové krabice, jejichž výplň tvoří biologicky rozložitelná fixační tělíska.

Jak mám o svíčku správně pečovat?

Toto téma má samostatný blogový příspěvek.

Můžete mi poradit při výběru vhodné vůně?

Určitě! Pro lepší porozumění je u každé svíčky uveden popis její vůně, nicméně pro nejisté zákazníky je ideální náš SAMPLE BOX, obsahující všechny základní vůně. 

Jaký efekt má pořízení svíčky do domácnosti?

Naše svíčky nejen provoní váš domov, ale také vytvoří příjemnou atmosféru a pozitivní náladu.

Jaké jsou vaše plány do budoucna?

Plánujeme nadále rozšiřovat naši nabídku vůní a stále se zlepšovat v oblasti ekologické výroby a balení.

Co HOOI essentials odlišuje od jiných výrobců svíček?

Věříme, že naše vášeň a láska k řemeslu, v kombinaci s minimalistickým designem a výběrem kvalitních materiálů, nás na trhu dostatečně charakterizuje. Naším cílem je poskytnout zákazníkům pocit výjimečnosti a radosti z pořízení našeho produktu bez obav z negativních dopadů na jeho zdraví či životní prostředí. 

 

Zpět na blog